Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lístek Sezóny 72 aneb... Zrození vicemistrů Evropy

Na konci července 2022 sezóny 72 jsme se pyšně hlásili k České komunitě, když naše reprezentace pod taktovkou Opavského manažera týmu Kylešovice IceTigers nastoupila ve finále Mistrovství Evropy proti kolébce trophymanagerfotbalu z Dánska. Škoda, že jsme neměli víc štěstí a mužstvo ze země královny Markéty II. v prodloužení rozhodlo o výhře 2:1.

V prvním díle Lístku, ve kterém se nově poohlédneme na startu každého ročníku naší přátelské ligy po nějakém tématu ze hry, se ze zajímavosti podíváme i na zrození šestnáctičlenné sestavy, bez nichž by později stříbrná parta postavit nešla. Dokážete uhodnout, která juniorka poslala do hry dokonce dva hráče ze základní sestavy úspěšného reprezentačního výběru?

Někteří můžeme tiše závidět, sám jsem do hry poslal za dvanáct let jen jednoho stabilního reprezentanta. No každopádně jde o úspěšnou dvojici Milan Zeman a Daniel Havel, která se zrodila v FK TOBL Strašnice. To se nepovede každý den. Jen tak dál a i ostatním přeji šťastnou ruku při sobotních klikáních ve Vašich juniorkách.

Sestava finalistů

GK - SOK Opava

DC - Aston Villa Fc, DC - Spartak Klenčí, DC - Real Madrid CF

DMC - Tlupa Toma Sojera, DMC - FCB Chotěbuz

ML - FC Benfica, MC - FK TOBL Strašnice, MR - AC Sparta Motol

F - FK TOBL Strašnice, F - AC Sterboholy

Střídačka GK - Lord of Apocalypse Kolín, DC - Real Madrid CF, MC - TJ Slavia Malé Hoštice, ML/R - Casino Prague F.C., F- FC Říčany

 

Malá vsuvka bez komentáře

img_20220810_191016.jpg

 

 

 

 

 

 

 

9.8.2022

Success Jaroměřice

trophymanager.com